Меню
Профил
Език

Най-продавани

Трикове за красота за горещото време!

Дата: 2015-06-08

Басейните и боядисаната коса
Е, всички си умираме да се топнем в разхлаждащия басейн, когато навън асфалтът се топи. Обаче химикалите в него могат да оставят от цвета на косата ви само блед спомен. За да предотвратите избледняването, нанесете балсам без отмиване преди да се отправите към басейна.
 


Лятото и гладката кожа
Това че кожата ни е открита, може да изиграе лоша шега за вида ѝ. Не забравяйте супер важния момент в грижата за нея – ексфолирането. Всички позагрубели и не съвсем гладки места като коленете и лактите ще оправите с редовно ексфолиране и хидратиране. Премахването на мъртвата кожа помага и за справяне с подкожните косъмчета в резултат от епилирането. Луфата е супер бърз и удобен начин да ексфолирате по-неравните места.


Вдигната коса
Падащата свободно по раменето коса не е идеалното решение за лятото. Коса на вълни изглежда просто разкошно, но когато температурите ударят небето, изберете да вдигнете косата в небрежен кок, например. Така ще си спестите потенето. А пък и ще разнообразите визията си.

 

Лакът и ужасната жега
Пфф, балончетата в лака – случвали са ви се, нали? Това е причинено от горещината. Дръжте лаковете си в хладилника през лятото, това ще предотврати балончетата при нанасяне.


Грим и размазването му
Не сме големи фенове на водоустойчивия грим, но да си говорим честно – настане ли адската жега, когато всичко се разтапя, той си е доста ефикасно решение. В противен случай ще се окажем с вадички от фон дьо тен по лицето и черни кръгове от спиралата под очите.